Våra värdeord

Våra värdeord ligger till grund för allt vi gör – vad vi än gör. MTG Sveriges värderingar hjälper oss att växa till att bli större och starkare.

Smart

Vi är snabba och beslutsamma, självsäkra och hängivna. Vi tar smarta risker och ser alltid till att ha kontroll över situationen. Vår vinnarskalle får saker att hända, och det är så vi håller oss i framkant! Vi är besatta av bra innehåll och vi älskar att stötta talanger.

Bold

Vi har en entreprenöriell och rastlös själ som ständigt driver oss framåt för att göra det omöjliga möjligt. Vi är människor som gör saker på ett annorlunda och utmanande sätt. Vi tänjer på gränser och är i ständig utveckling.

Fun

Vi är nyfikna, kreativa och innovativa. Vi är inte rädda för att visa upp oss själva eftersom vi sysslar med underhållning. Vi älskar det vi gör och vi gör det vi älskar. Vi är positiva och stolta med mycket energi och passion. Vi älskar helt enkelt att bekämpa tristess.

Engaging

Vi vill fånga vår publiks hjärtan och sinnen. Vi bryr oss om de små detaljerna och tar oss tid till att skapa fantastiska och dynamiska upplevelser. Vi drivs av att berika liv! Vi gör det genom att arbeta nära och lära oss av varandra, dela idéer och erfarenheter, hjälpa varandra i tuffa stunder och fira tillsammans efter framgångar!