Underhållning i världsklass

Viasat är MTG Sveriges varumärke inom betal-TV. Med visionen att erbjuda den bästa TV-upplevelsen för hela familjen jobbar vi hårt för att vara först med de senaste filmerna, äga de mest attraktiva sporträttigheterna och ständigt leta efter nytt, spännande utbud att erbjuda våra kunder.

Viasat startade TV-sändningar via parabol i Sverige 1991, och levererar i dag TV till svenska hushåll via parabol, fiber, kabel och tredjeparts nätverk. Förutom distribution av TV har Viasat även ett antal egna film- och sportkanaler. Dessa finner du i vår kanalplatta nedan. 2011 förvärvade Viasat de exklusiva sändningsrättigheterna för vinter-OS 2014 från Sotji och sommar-OS 2016 från Rio de Janeiro.

Under 17 dagar i februari 2014 sände MTG TV och Viasat OS i Sotji som de första spelen i historien som sändes av ett kommersiellt TV-hus i Sverige. Viasat älskar sport och erbjuder flera av marknadens största sporträttigheter såsom Champions League, Premier League, NHL, Formel 1, Europatouren, LPGA-touren, NASCAR, Speedway och mycket annat. Allt för att våra kunder ska kunna ta del av den bästa TV-underhållningen när, var och hur de vill.

Viasat accelererar sin satsning på TV och bredband i öppna nät

Viasat tar nu en tydligare position på fibermarknaden. Den 6 februari drog Viasat igång sin hittills största kampanj för TV, bredband och telefoni – så kallad triple play. Med en satsning på fler och högre bredbandshastigheter, ökad tillgänglighet och lägre pris etableras Viasat som helhetsleverantör i öppna nät.

Viasat har levererat bredband över fiber sedan 2012 och finns idag med samtliga tjänster i 30 öppna nät runtom i landet, vilket är fyra gånger fler än vid starten. I slutet av 2016 fick ytterligare 250 000 hushåll möjlighet att välja bredband från Viasat vilket gör att Viasat idag kan leverera tv, bredband och telefoni över fiber till över en miljon anslutna hushåll i Sverige. Det motsvarar en majoritet av svenska hushåll i öppna nät.

Principen i öppna nät är att samtliga aktörer agerar på samma villkor. Som kund kan du därför vara säker på att oavsett vilken TV-leverantör du väljer, får du precis lika bra bredband – men billigare hos Viasat. De kunder som väljer bredband tillsammans med sitt TV-paket från Viasat får lägst pris på bredbandstjänsten jämfört med någon annan TV-leverantör på marknaden.

Detta är några av våra sporträttigheter

Läs mer om Viasat.

Kontakta oss

Sahar Kupersmidt

Senior Vice President Pay TV

Julia Ringer-Meidal

Head of Marketing Pay-TV

Johan Martis

Head of Sales Pay-TV